Om Hamilton

OM KARINA HAMILTON

Karina Hamilton er uddannet terapeut og har mange års erfaring fra erhvervslivet. Karina har siden barndommen været begavet med et specielt klarsyn og evne til at læse de energier, vi alle udsender. Kombinationen af disse egenskaber betyder, at Karina har en faglig erfaring og kompetence, der supplerer hendes klienters behov. Karina fornemmer og ser de udfordringer og forhindringer, hendes klienter ofte står overfor - og dermed er hun i stand til at vise og guide vejen frem.  

 

KARINAS EVNER

Som mange andre har Karina clairvoyante evner. Clairvoyance er egentlig et fransk ord og betyder "klarsyn". Som clairvyant har Karina en særlig følsomhed for de vibrationer, alle mennesker udsender. Vibrationerne - eller energien - indeholder en lang række informationer om vores følelsesliv, vores tvivl og vores udfordringer - men også en ofte meget dyb og indre viden om vores muligheder. 


Med sin unikke indfølingsvene og stærkt udviklede sanser opfanger Karina disse energier og omsætter dem til tydelig tale og gode råd. På den måde giver hun dig adgang til informationer, der er enten slørede eller ikke er fysisk håndgribelige.


DIT UDBYTTE

Du skal ikke selv oplyse noget, når du sidder hos Karina. Tværtimod fortæller hun, hvad du skal vide. Der er således ikke tale om samtaleterapi, men om budskaber og vejledning fra dit inderste indre - og den åndelige verden. Karina er således primært budbringer. Udbyttet er et langt klarere syn på vigtige problemstillinger i dit liv eller i dit professionelle virke.SE VIDEOEN MED KARINA HERUNDER:

Sociale

 

 

Facebook: Klik her

Instagram: Klik her

 

Find mig

 

 

Borups Allé 6, 4. tv.

2200 København K

Email: karina@karinahamilton.dk

CVR: 40246142

 

Bestil tid

 

 

Mandag og torsdag ml. 11-14

Tirsdag og onsdag og ml. 14-17

Telefon: +45 27141555

Ring for aftale

 

Copyright © All Rights Reserved